Eurogamer.dk

XCOM: Enemy Unknown

Vi giver tre bud på spil, som kunne være noget for dit fædrende ophav

Rumvæsner, forskning, militær, vanvittige våben og teknologier, verdensomspændende strategi. Hvilken mand ville ikke allerede være oppe at køre? Hvis det ikke er nok, så kan vi tilføje, at det nye XCOM er et af de bedste turbaserede strategispil, der nogensinde er lavet. Man kan sidde i ro og mag og tænke over den næste handling, men adrenalinen kommer til at pumpe voldsomt, hver eneste gang, du afslutter din tur. XCOM lader dig nemlig aldrig komme sovende til sejren.

Ud over de enkeltstående missioner har spillet også en overordnet, verdensomspændende historie. Som leder af en ultrahemmelig militærbase er det dig, der skal tage de hårde beslutninger om, hvordan vores planet skal forsvares mod invasionen fra rummet. Du har begrænsede ressourcer, og det betyder, at du af og til må lade visse områder i stikken, og i disse tilfælde får du selvfølgelig den pågældende regering på nakken. Det kræver overblik og is i maven at være god til XCOM: Enemy Unknown, men én ting er sikkert: Det er et eminent spil, som aldrig er kedeligt.

Et sidste plus er, at din far med ganske høj sandsynlighed har prøvet det første spil, som udkom i 1994. Så kan du jo glæde ham med en god gang nostalgi i moderne indpakning.

Se den fede trailer herunder.

Kommentarer (2)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...