Eurogamer.dk

Julegaver: Hvad giver man barnet der har alt?

Her er tre anbefalinger til en bedsteforældre der bævende skal købe et computerspil som julegave til afkommet i 6-10 års alderen.

Skylanders (alle formater)

Dette spil er en kraftfuld cocktail af to ting der har virket med god effekt på børn gennem tiderne: lækre figurer som de kan røre ved og aktionmættet handling inde i selve spillet.

Det første som barnet ser når det pakker sin gave op er nogle eventyr figurer i forskellige pang-farver. Figurerne, der har raketter og våben i deres hænder (eller klør) er som taget ud af en moderne eventyr fortælling. Allerede her lyser barnets øjne. Når så DVD'en bliver sat i spillemaskinen (og husk at finde ud hvilken maskine barnet besidder, spillet kommer til de fleste af dem) åbner der sig en slags eventyr spil der går ud på at klare sig gennem forskellige baner, overkomme forhindringer, nedkæmpe drabelige fjender og løse gåder og mysterier med de figurer man har fået i pakken.

Skylanders har været en gedigen succes gennem de sidste par år og hvis dit barnebarn/barn endnu ikke har prøvet det, er der god chance for at de bliver glad for gaven. Er måske nok mest til drenge. Der findes i øvrigt to Skylander udgaver, den gamle, kaldet Skylanders, og Skylanders Giants, det nye. Fælles for dem alle er at de er lidt pebrede.

Her kan du se hvad Skylanders går ud på:

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...