Eurogamer.dk

Dead Space 3 kommer til at have understøttelse til Kinect

Og er dermed det første co-op spil med stemmestyring.

I Dead Space 3 kommer det til at være muligt at styre visse elementer i spillet med stemmen. Spillet udkommer den 8. februar til PS3, Xbox 360 og PC.

Det er ikke noget nyt for EA at lave Kinect understøttelse i deres skydespil der foregår i rummet. De gjorde det samme med Mass Effect 3. Men Dead Space 3 er anderledes på den måde at det er det første co-op spil som har Kinect understøttelse.

"Kinect kommer til at gøre det nemmere for co-op spillere at give hinanden liv eller ammunition, finde ud af hvor de skal hen, og genoplive hinanden," forklarer EA. Visceral Games' vice president Steve Papoutsis tilføjer, "Stemmestyringen i Dead Space 3 giver spillerne en unik måde at bekæmpe de frygtelige fjender, hvad end de vælger at bekæmpe Necromorphs alene eller med en ven."

Spillets co-op bliver "drop-in/drop-out", hvilket vil sige at en ekstra spiller til en hver tid kan hoppe ind i spillet. På den måde kan man vælge mellem det mere traditionelle solo spil, eller man kan få en udvidet historie med ekstra missioner og muligheder som kun er tilgængelige når man har en ekstra spiller med. Spiller 2 får lov til at spille som John Carver.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...