Eurogamer.dk

Slaget om Stalingrad med i IL-2 Sturmovik

Russernes seje flyspil tager et kig på Stalingrad.

Den seje, om end ret teknisk krævende flyserie, IL-2 Sturmovik, tager et kig på Slaget om Stalingrad i et nyt, selvstændigt spil i serien. Det kommer frem i en ny meddelelse fra 1C Company, der ejer rettighederne til flyserien og som ifølge dagens pressemeddelelse vil samarbejde med 777 Studios om den nye fortsættelse.

Sidstnævnte står bag et vist flyspil om Første Verdenskrig kaldet Rise of Flight: The First Great Air War.

IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad bliver en selvstændig fortsættelse, der fortæller store træk af den tyske belejring af Stalingrad i 1942-43. Fokus bliver bl.a. på tyskerne forsøg på at skabe et luftherredømme over byen, mens kulden tog livet af fodsoldaterne på jorden.

- 777 Studios er meget spændte på det nye arbejde med 1C. Deres lidenskab for pc-baserede flysimulatorer og verdenshistorie har været en gave til genren igennem mange år, og vi glæder os til at bygge videre på Sturmovik-serien med det, vi kunne i Rise of Flight-spillene, fortæller Jason Williams fra 777 Studios.

Battle of Stalingrad indeholder både single- og multiplayerelementer og helt nye game-modes. Efter planen vil den første udgave dukke op i starten af 2014, hvorefter de to hold langsomt, men sikkert vil udvide oplevelsen med flere udvidelsespakker og DLC-pakker.

Semi-fortsættelser er ikke et nyt fænomen for IL-2 Sturmovik, der i tidens løb har fået tilløb af pakkerne Forgotten Battles, Pacific Fighters, 1946 og Cliffs of Dover. Det helt gamle IL-2 Sturmovik udkom i slutningen af 2001 og blev rost for sin udtalte realisme, der dog krævede sin tekniske snilde og interesse for at mestre.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...