Eurogamer.dk

PlayStation All-Stars formodes at få efterfølger

Muligvis til PlayStation 4.

Ud at dømme fra jobannoncer ser det ud til at vi kan forvente en efterfølger til Sonys PlayStation All-Stars Battle Royale.

To jobannoncer spottet af Nirolak på NeoGAF, en der søger en Art Director, og en anden der søger en spil designer, tyder på at SuperBot Entertainment er i de tidlige stadier af at udvikle en efterfølger til PSASBR.

Spil designeren skal have "en nær-encyklopædisk viden om moderne spil, med fokus på PlayStation All-Stars Battle Royale" og "viden om kampspil, deres systemer og mekanikker er et stort bonus".

Art Director stillingen nævner også specifikt spillet. "Et projekt som PlayStation All-Stars Battle Royale, som per definition bringer elementer fra vidt forskellige kunstneriske stile sammen, kræver en stærk forenende vision for at blive til et sammenhængende poleret produkt."

At spillet får en efterfølger kan godt komme som lidt af en overraskelse når man ser på salgstallene for det første spil. Spillet har ikke haft et imponerende salg, men ifølge Sony går det fuldstændigt efter planen.

SuperBot er et uafhængigt studio men de arbejder eksklusivt for Sony Computer Entertainment Armeica på PlayStation eksklusive spil, i samarbejde med Sony Santa Monica.

Playstation All-stars Battle Royale - gameplay

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...