Eurogamer.dk

Alt fra det smukke til det episke

Tre bud på den bedste musik i spil.

Der kan ikke være nogen tvivl om musikkens betydning i både spil og film. Forestil dig bare de fleste store film uden musik til. Hvad ville Star Wars være uden John Williams' fantastiske soundtrack? Eller Pirates uden Hans Zimmers musik (baseret på Klaus Badelts tema).

I computerspil har musik også altid haft en stor rolle. Mange kan tænke tilbage på spil som Legend of Zelda: Ocarina of Time og huske den fantastisk musik, men også når musikken ikke er så direkte involveret i spillet kan den være vigtig. Prøv bare at spille en af de gode gamle Resident Evil spil uden lyd på, og se om det er nær så uhyggeligt.

Indenfor det seneste år har især eet spil skilt sig ud med hensyn til musikken. Her taler vi selvfølgeligt om PS3 spillet Journey, som for nyligt er blevet nomineret til en Grammy for sit soundtrack. Hør selv et udsnit her:

Kommentarer (2)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...