Eurogamer.dk

Crusader Kings II udvides med The Republic

Svenskerne lægger mere indhold i Crusader Kings.

Der er mere indhold på vej til Paradox Interactives store strategispil, Crusader Kings II. Den svenske spiludvikler har i dag offentliggjort en udvidelsespakke ved navn 'The Republic', der sætter fokus på de gamle patricierslægter i Middelalderen. Meningen med udvidelsespakken er at sætte dig i tronsalen som en af Middelalderens store handelsrepublikker.

Efter planen vil The Republic-pakken udkomme i første kvartal af næste år. Det helt oprindelige Crusader Kings II udkom tilbage i februar. På den korte tid er der allerede udkommet to udvidelsespakker til strategispillet.

Det strategiske aspekt af The Republic drejer sig primært om at erobre handelsruter, sætte handelsalliancer op med rivaliserende familier og måske erobre fremmede magters handelsstationer rundt om på kloden. Det er primært asymmetrien og gnidningerne mellem handelsfamilierne og de royale magter, der er i fokus i 'The Republic'.

Ifølge Paradox's pressemeddelelse vil det især blive spændende at se, hvordan Venedig, Genoa, Pisa og Hansastaterne udøvede deres indflydelse i den sene Middelalderen, hvor den spirende kapitalisme brød frem i Europa.

Efter sigende vil udvidelsespakken også neddrosle betydningen af relationer og prestige, så man kan veksle penge og ædelmetal til konkret, målbar indflydelse.

The Republic udkommer via alle større, digitale distributionstjenester, eksempelvis Steam og GamersGate, til en pris på kun ti amerikanske dollars.

Eurogamer.dks Martin Wiinholt tog Crusader Kings 2 under luppen tilbage i januar. Det fik i den grad ros med på vejen og scorede 9/10.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...