Eurogamer.dk

BioWare: Mass Effect 4 kommer i 2014 eller 2015

Men bliver det en fortsættelse eller et nyt spil?

Der går mindst to år, før vi ser det næste Mass Effect på markedet fra BioWare. Det fjerde spil i serien udkommer tidligst i slutningen af 2014 og mere sandsynligt i 2015.

Det fortæller udvikleren i et nyt interview med Gamer Syndrome.

Helt så længe behøver abstinensprægede Mass Effect-fans dog ikke vente, for ifølge selv samme interview kommer de næste detaljer om seriens fremtid i løbet af 2013. Det vil dreje sig om en konkret annoncering af Mass Effect 4.

At der herefter går mere to år før det færdige spil udkommer, bunder i at udviklingen først gik fuldt i gang for to måneder siden. Indtil da har BioWare koncentreret sig om Wii U-udgaven af Mass Effect 3 og arbejdet på forskellige udvidelsespakker til det tredje spil.

Det store spørgsmål er stadig, om Mass Effect 4 bliver en fortsættelse til Mass Effect 3 eller en prequel, der ser på optrækket til begivenhederne i det første spil. Dog er det sikkert, af visse bestemte årsager, at Shepard ikke bliver hovedpersonen i det nye spil.

Du kan varme op til næste års afsløring med den nye Mass Effect Trilogy-pakke, der indeholder alle tre ME-spil i én samlet udgivelse.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...