Eurogamer.dk

Ny video: Se SimCitys fede multi-city-funktioner

Andeby og Gåserød arbejder sammen i det næste SimCity.

Electronic Arts skruer gradvist op for omtalen og hypen af det næste SimCity, der udkommer til marts efter næsten ti års pause siden SimCity 4. I dag har udviklerholdet sendt en ny video ud på YouTube, hvor man kan se en af spillets mest lovende funktioner: øget samarbejde mellem nabobyerne.

Allerede i SimCity 4 var det muligt at bygge flere byer i en region og se, hvordan de fik indflydelse på hinandens udvikling. Bl.a. kom der større efterspørgsel efter de forskellige bygningstyper, når du skabte arbejdspladser i én by. Det var også muligt at handle med ressourcer og affaldshåndtering for at tjene lidt ekstra knaster og begrænse skadelige effekter på de mindre sovebyer.

Disse funktioner er blevet udvidet betragteligt i det nye SimCity. Eksempelvis vil strømsvigt i én by mere eller mindre automatisk fordre, at nabobyen skruer op for produktionen eller bygger nye anlæg. Maxis satser på mange af disse sociale funktioner, så dit arbejde med én by får en direkte afsmittende effekt på nabobyerne.

SimCity udkommer i Europa den 8. marts. Eurogamer.dk har i tidens løb stødt meget ind i spillet, bl.a. med vores nylige smugkig på spillet.

Se den flotte video lige her:

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...