Eurogamer.dk

Nintendo forbyder Assassins Creed om dagen

Nintendo bekræfter, at spil med aldersmærkningen 18+ ikke må sælges i dagtimerne i Europa.

Den japanske spilgigant Nintendo bekræfter, at tysk lovgivning gør det umuligt for firmaet at sælge 18+-mærkede spil så som Assassins Creed III og ZombiU på deres digitale eShop-webbutik i tidsrummet 03:00-23:00.

Det gælder også danske forbrugere, der altså ikke kan tilgå indholdet i det pågældende tidsrum. Dette skyldes, at Nintendos europæiske hovedkvarter har adresse i Tyskland, hvor loven dikterer, at man kun må sælge 18+-mærket indhold i nattetimerne. Blokeringen omfatter køb af spil såvel som visning af film- og billedmateriale fra berørte udgivelser.

Her til morgen har Nintendo bekræftet forholdet overfor Eurogamer:

”Hos Nintendo ønsker vi at give fans i alle aldre en sikker spiloplevelse, samt sikre os at vi overholder alle juridiske aldersbegrænsninger i de pågældende markeder,” siger en talsmand.

”Aldersbegrænsninger er forskellige over hele Europa. Eftersom Nintendo of Europe er baseret i Tyskland, er Nintendo's eShop underlagt tysk aldersmærkningsregulativer, og disse bliver overført til alle europæiske markeder.”

Ligger du inde med en Nintendo 3DS- eller Wii U-spillemaskine, og har du hang til at købe voksenmærkede spil, må du altså fremover affinde dig med, at der i Nintendos verden kun eksisterer fire timer i døgnet, hvor det kan lade sig gøre.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...