Eurogamer.dk

Humble THQ Bundle tilføjer Warhammer 40k: Dawn of War til pakken

Betal knap $6 for 9 spil.

RTS spillet Warhammer 40k: Dawn of War er nu en del af Humble THQ Bundle.

Hvis du betaler mere end det gennemsnitlige $5,68 får du det populære spil, som er udviklet af Relic Entertainment.

I øjeblikket har Humble THQ Bundle tjent $4,501,599.48 på de 792,297 gang det er blevet solgt. Som det er altid er med Humble Bundle bestemmer man selv hvor meget man vil betale, og en stor del af betalingen går til velgørenhed.

Det imponerende tilbud består af 9 THQ spil, som fx Saints Row The Third, Red Faction Armageddon, Darksiders, Metro 2033 og Company of Heroes.

Vores engelske søstersite har tidligere skrevet at THQs president Jason Rubin har købt pakken for $1050 af sine egne penge. THQ CEO Brian Farrell overgik den ved at købe pakken for $1650, men ham der har betalt mest for pakken i øjeblikket er en hvis McJohn, som har betalt $1650,01.

Humble Bundle offentliggør ikke den præcise fordeling af penge mellem velgørenhed og udgiver, men der kan ikke være tvivl om at THQ er godt tilfreds med salget. Udgiveren har i noget tid stået på kanten til afgrunden, så dette kan meget vel være den redning de har brug for.

Kommentarer (3)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...