Eurogamer.dk

Blizzard: Diablo III fungerer på konsollerne

Men firmaet vil ikke annoncere spillet endnu.

Diablo III har indtil videre kun domineret til pc og Mac, hvor det har været ude i lidt over et halvt år. Nu begynder Blizzard offentligt at lufte konkrete muligheder for en konsoludgave af det populære action-RPG.

I et nyt interview med Polygon fortæller Rob Pardo fra Blizzard, at firmaet faktisk har stablet en fungerende udgave af Diablo III på benene til 'konsoller'. De er dog ikke parate til at gøre en sådan konsoludgave officiel og vise os film og screenshots derfra.

- Lad os sige det sådan, at vi udforsker muligheden. Vi har stabile og fungerende udgaver oppe at køre, og vi håber at komme så langt med projektet, at vi kan gøre det officielt. Vi er dog ikke parate til at udsende materiale på nuværende tidspunkt, men vores produkt ser ret fedt ud, udtaler Pardo.

Den officielle holdning fra Blizzard er stadig, at de blot 'udforsker konsolmulighederne' mens de 'udvider og føjer til de aktuelle versioner'. Sidstnævnte bemærkning hentyder til den udvidelsespakke til pc-spillet, som Blizzard offentligt har snakket om. Holdet har lovet, at år 2013 byder på mange interessante meldinger om Diablo 3's fremtid.

På nuværende tidspunkt er Diablo 3 ude til Mac og pc. Du kan få en oversigt over Eurogamer.dks dybdegående dækning af spillet bøde før, under og især efter spillets debut i maj måned på vores Diablo 3 spilprofil.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...