Eurogamer.dk

Angry Birds-filmen kommer i år 2016

Gøgereden?

Det var et spørgsmål om tid før megasuccesen Angry Birds skulle laves til en spillefilm. Den tid er kommet, for firmaet bag det populære fuglespil, Rovio, brygger på en spillefilmsudgave med premiereplaner i år 2016.

Det fortæller holdet til CVG.

Heldigvis kommer der så store midler bag produktionen, at det ikke bliver hvemsomhelst, der skal lede produktionen og udvikle idéen bag den foreslåede Angry Birds-film. Rovio har fået kontakt med John Cohen og David Maisel, der producerede hhv. Despicable Me og den første Iron Man. Officielt vil de fungere som producer og executive producer på projektet.

Interessant nok har Rovio ikke tænkt sig at få hjælp fra de store filmselskaber, men i stedet finansiere rub og stub på egen hånd med de penge, Angry Birds har tjent ind til mobiltelefoner, konsoller og pc. Siden 2009 er der blev solgt 100 mia. forskellige Angry Birds-spil til et hav af platforme, så der er uden tvivl penge nok i kassen hos den finske spiludvikler.

Med udsigter til en premiere i år 2016 går der sandsynligvis en rum tid, før vi hører mere om eventuelle stemmeskuepillere og ser den første trailer.

Angry Birds har for nylig trukket en del opmærksomhed for sit møde med Star Wars.

Kommentarer (2)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...