Eurogamer.dk

DOTA 2 under udvikling til Android og iOS

Men hvornår det kommer, det ved Valve ikke engang.

Valve har tænkt sig at brede sin tilstedeværelse ud på andre platforme end bare pc og konsoller, når det gælder de næste års spiludviklinger. Og det bliver sågar med ret utraditionelle bud på hvilke kendte spilserier, der skal fungere til Android og iOS.

Chefen for Valve, Gabe Newell, fortæller i nye udtalelser til spilhjemmesiden Kotaku, at holdet bl.a. arbejder på Android- og iOS-udgaver af strategispillet DOTA 2.

Arbejdet med den første prototype har været længe undervejs, men først med de nye tablets har maskinerne fået så meget regnekraft, at det har kunne lade sig gøre at få en habil strategioplevelse med betydelige onlineelementer.

- Vi har arbejdet med at få DOTA 2 op at køre på tablets. Det har indtil videre været en skuffelse. Men det gode er, at tablets bliver hurtigere og hurtigere, så jeg regner med at vi får en tilfredsstillende ydeevne i den nære fremtid, fortæller Newell.

Allerede nu er der mange strategispil til iPad og Android, bl.a. Command & Conquer: Red Alert, men de fleste har været præget af sløset overførsel fra mus-og-keyboard-systemet til touchscreen. Måske kan DOTA 2 lave om på det, når det engang udkommer til de kendte tabletplatforme.

Eurogamer.dk tog et kig på forventningerne til DOTA 2 i et smugkig sidste år. Det kan du læse lige her.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...