Eurogamer.dk

Næste Far Cry 3 patch fjerner 'barnepige-effekt'

Færre pop-ups og indikatorer.

Du skal nyde Far Cry-oplevelsen uforstyrret, når den næste patch udkommer.

Efterårets meget roste Far Cry 3 får rettet et af brugernes største kritikpunkter, når den næste opdatering udkommer om ganske kort tid.

Det drejer sig om mængden af pop-up-beskeder og ikoner på brugergrænsefladen, som har spoleret meget af den flotte oplevelse at udforske den piratfyldte tropeø. Når den næste patch ankommer, vil det være muligt at slå alle ikke-væsentlige pop-up-beskeder fra.

Det skriver Ubisoft til Kotaku.

For til trods for utallige positive anmeldelser af Far Cry 3, så har mange været skuffede over, at de med minutters mellemrum bliver afbrudt for at svare på til tider ligegyldige pop-ups.

Mange gamere har endda følt sig nødsaget til at hacke pc-udgavens filer for at afskaffe mange af irritationsmomenterne. Det har dog skabt bivirkninger, da mange vigtige informationer er gået tabt og visse missioner er blevet bragt til standsning. Ubisoft anbefaler at man ikke installer brugerskabte udvidelser til spillet, men at man i stedet afventer, at udgiveren retter mange af de store kritikpunkter.

Der er ikke sat dato på den nye patchs ankomst, men formentlig bliver det inden udgangen af denne måned.

Du kan læse Eurogamer.dks anmeldelse af Far Cry 3 lige her. Ud over en forestående opdatering er der også flere DLC-udvidelsespakker på vej til spillet, hvoraf en udkommer til januar.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...