Eurogamer.dk

Når "tøserne" spiller gyserspil

3 personer som ikke kan klare mosten.

Der er et eller andet helt specielt ved at spille gyserspil. Ligesom når man ser gyserfilm, og sidder på kanten af stolen, adrenalin pumper og man ved at der lige pludselig sker noget uhyggeligt. Man er 100% til stede i øjeblikket.

Inden for de sidste år er der kommet adskillige gode gyserspil ud, men der er ikke mange der kan måle sig med den minimalistiske charme i Slender. Konceptet er så simpelt: man går rundt i en skov og leder efter sedler. Det er mørkt, og man har en lommelygte med begrænset batteri. Imens bliver man "jagtet" af en høj tynd mand, med et helt hvidt ansigt. Der er ingen baggrundshistorie for det eller noget. Der er ikke mere til det, men der behøver heller ikke være mere.

I den følgende video har YouTube gameren Syndicate fået sin søsters kæreste til at spille Slender, og har filmet det imens.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...