Eurogamer.dk

Wii U klarer sig lidt dårligere end Wii

Debuten for Wii U var ikke så god som da Wii udkom i 2006.

475.000 er flere maskiner end 425.000.

Nintendo har nydt fine salgstal for sin nye konsol, Wii U, men de er ikke i nærheden af samme popularitet som den oprinddelige Wii modtog, da den debuterede i 2006.

I løbet af den første uge på markedet blev der solgt 425.000 Wii U-konsoller, mens der tilbage i 2006 blev solgt 475.000 Wii-maskiner på samme tid. Begge konsoller udkom i samme tidsrum, d. 18. november for Wii U's tilfælde og den 19. november for Wii's, og efter sigende var størrelsen på leverancerne også nogenlunde ens.

Det fortæller det amerikanske analysebureau, NPD, der registrerer salgstal hos spilbutikkerne og udgiver månedlige lister over salget af spil og hardware.

Til gengæld bekymrer Nintendo sig næppe over, at Wii U-premieren er en anelse underdrejet i forhold til Wii. I NPDs prognose fremgår det, at Nintendo formentlig har omsat for 21% mere, selvom der er solgt færre konsoller.

- Den længe ventede premiere på Wii U-konsollen indbragte flere dollars end Wii-udgivelsen i november 2006, helt nøjagtigt 21%. En Wii U koster 35% mere end Wii'en gjorde, men det viser, at forbrugerne sagtens kan anslå værdien af produkter og betale lidt ekstra, udtaler Liam Callahan fra NPD.

New Super Mario Bros. U blev købt af 60% af alle Wii U-ejerne. Således blev der solgt 243.000 kopier af det nye og ret så populære Mario-spil. Dét spil kan du læse Eurogamer.dks anmeldelse af lige her.

Mario-succesen var dog ikke nok til at bringe et Wii U-spil ind på top-10 over de mest solgte spil i USA i november måned.

Kommentarer (3)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...