Eurogamer.dk

Total War og Warhammer mødes i ny aftale

Creative Assembly har nu rettighederne til Warhammer, og de har tænkt sig at bruge dem.

Normalt elsker de krige, som foregår i Middelalderen, Japan og Romerriget. Men snart skal strategieksperterne fra The Creative Assembly lære at elske og dyrke fantasy-genren. Det sker som resultat af en spændende ny aftale, hvor holdet i samarbejde med SEGA har skaffet sig licensen til Warhammer-universet. Den har de tænkt sig at bruge til talrige nye spil.

Det er udvikleren selv, i samarbejde med SEGA, der har annonceret dagens aftale.

The Creative Assembly er kendt for stortitler som Empire: Total War og Rome: Total War, og de ligger bestemt ikke på den triste og uproduktive side. I øjeblikket har de gang i fem forskellige spil, bl.a. Total War: Rome 2 og et Aliens-spil.

Rettighederne til Warhammer gælder kun for fantasydelen og ikke for det fremtidsinspirerede Warhammer 40K. Planen er, at de første spil skal udkomme et godt stykke ind i år 2013, evt. først fra år 2014. Til gengæld vil aftalen dække over flere spil og ikke blot ét enkelt.

Hverken SEGA eller Creative Assembly ønsker at fortælle konkrete detaljer om spillet, men de skriver, at det bliver store fantasyslag, der skal danne fundamentet i Warhammer-spillene.

Du kan læse meget mere om The Creative Assemblys næste spil, Total War: Rome 2, i Eurogamer.dks smugkig.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...