Eurogamer.dk

Så dumme kan CoD-spillere være

Naivitet er en nøgleegenskab blandt visse Call of Duty-gamers, viser ny video.

Der er mange af dem, faktisk millioner, og de har et blakket ry. Call of Duty-gamerne står parate foran spilbutikkerne hvert år i november, hvor den nyeste omgang Modern Warfare eller Black Ops udkommer og skaber grobund for endnu et års online-FPS-action.

Men det er selvfølgelig helt ok at være et flokdyr. Noget andet er at være et naivt flokdyr.

Et af Call of Duty-fællesskabets berygtede medlemmer, MinnesotaBurns, har filmet et par episoder, hvor han mobber og gør grin med nogle mindrebemidlede CoD-gamers. De er så nemme at narre, og der går bekymrende lang tid, før de opdager, at MinnesotaBurns gør grin med dem.

Et særligt anvendt trick i videoen er at påstå, at man er lige bag personen - mens man i virkeligheden kun manipulerer med spilleren via spillets frie kamera. Det giver nogle muntre situationer, selvom cyber-mobning bestemt ikke er velset i vore dage.

Se videoen lige her:

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...