Eurogamer.dk

Guitar Hero 7 var på vej, men kuldsejlede

Activision bryggede på et syvende kapitel. Læs hvorfor det aldrig fik.

For godt et år siden tog Activision livet af sin Guitar Hero-serie, der var gået fra at være en enestående indtægtskilde til et dødssejlende brand uden fornyelse og bemærkelsesværdighed.

Men faktisk var Activision i færd med at lave et syvende spil i serien. Det blev dog blev skrottet, da ambitionerne simpelthen var enorme i forhold til det, udviklerne kunne realisere med støtte fra sin udgiver.

Det fortæller kilder tæt på udviklingen til Kotaku.

En af de afgørende ændringer var, at Activision ville skrotte både mikrofon og trommer for at vende tilbage til dengang, hvor Guitar Hero kun handlede om guitarer. I stedet ville man erstatte 'strum'-baren med ægte tråde. Det viste sig dog ikke at virke i tekniske forsøg, og det ville i øvrigt være alt for dyrt at masseproducere.

Der blev også rejst kritik af soundtracket, der i de første planer ville indeholde for mange gengangere fra tidligere Guitar Hero-spil.

Kilder tæt på Vicarious Vision, der stod bag planerne for Guitar Hero 7, tolkede det som et tegn på udviklingsholdets konstante trang til at overgå hvad der var teknisk muligt på konsollerne.

Indledningsvis tilbød Activision at der kunne bruges to år på at udvikle Guitar Hero 7, men da de løbende demonstrationer var skuffende, klippede Activisions chefer projektet over.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...