Eurogamer.dk

Black Ops 2 klarer sig dobbelt så godt som Halo

7,5 mio. eksemplarer af Black Ops 2 rykkede ud i november.

Interessen for Call of Duty: Black Ops 2 var dobbelt så stor som Halo 4 i november måned

Ganske som forventet var Call of Duty: Black Ops 2 den suverænt største amerikanske spillancering i november måned. Der blev solgt 7,5 mio. kopier af spillet fordelt på de tilgængelige platforme, hvilket er mere end dobbelt så mange som de næstmest populære spil.

Det viser tal, som det amerikanske analysebureau NPD har frigivet.

De 7,5 mio. eksemplarer placerer helt konkret spillet foran Halo 4 med 3,2 mio. solgte og Assassin's Creed 3 med 2,9 mio. Tallet er især bemærkelsesværdigt, fordi det principielt kun gælder for 11 dages registreret salg. Black Ops 2 havde premiere den 13. november, og NPD undersøgelse dækker over en 30-dages periode, der sluttede den 24. november. Således er der solgt 7,5 mio. CoD-spil på 11 dage.

Halo 4 udkom derimod kun til Xbox 360, mens Black Ops 2 trak sine tal fra både Xbox 360, PS3 og pc. Først den 30. november udkom CoD-spillet til Wii U, hvor interessen efter sigende har været begrænset.

I dollars og cents er Black Ops 2 også en forretningsmæssig mastodont for udgiveren Activision. Der er allerede solgt for seks mia. danske kroner.

Du kan læse Eurogamer.dks anmeldelse af Call of Duty: Black Ops 2 lige her. Vi syntes godt om spillets historiske perspektiv på Den Kolde Krig og på den hæsblæsende og veltilrettelagte kampagne.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...