Eurogamer.dk

3 gode fyraftensspil

Så er forfesten reddet.

Nu er det fredag! Og vi ved jo alle godt hvad det betyder - fest og ballade.

Hvilken bedre måde at tilbringe aftenen - eller måske bare forfesten - end på at spille et godt spil med kammeraterne. Derfor er fokus idag på at finde spil som er gode at drikke et par øl til - og måske lidt mere end bare et par. Og vi snakker ikke brætspil eller kortspil. Idag står den på konsolspil.

Det første spil kræver enten at du finder din Nintendo 64 frem igen, får gang i din Wii eller får gang i en emulator. Der skal nemlig spilles Mario Kart. Reglerne er meget simple: man kører imod hinanden, og alle skal nå at bunde en hel øl før de må køre i mål. Så må man selv vælge om man vil drikke først og så køre, eller om man vil håndtere det på en anden måde - som der er nogle gode bud på i den følgene video.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...