Eurogamer.dk

Tålmodighed betaler sig

Se den mest tålmodige Teemo i League of Legends.

Der er mange situationer i computerspil hvor det er godt at være lidt tålmodig. Ligge på lur lidt og vente på sin modstander. Eller noget så småt som at vente til den svævende platform er tæt nok på til at man kan nå hen til den.

Men nogle situationer er mere ekstreme end andre. Måske sidder man i Dishonored og venter længe til at alle vagterne kigger væk så man kan liste sig ind, eller måske sidder man som snigskytte i Battlefield 3 og venter på det perfekte skud. Det kan godt tage lang tid.

I den første video ser vi en person der spiller død i Call of Duty: Black Ops 2. Altså ved at han ligger på jorden og holder sig i ro. Overraskende nok bliver han ikke opdaget.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...