Eurogamer.dk

Pikmin 3 kommer først til sommer

Nintendo udskyder planerne for det næste Pikmin til Wii U.

Olimar og venner kommer først til sommer.

En af Nintendos-fansnes absolut mest ventede titler til den nye Wii U, Pikmin 3, skulle egentlig have været ude på markedet den 30. november som led i konsollens premiere på det amerikanske og europæiske marked. Nu kommer det frem, at spillet først kommer til sommer som en del af Nintendos store Q3-program for år 2013.

Det fremgår af Nintendos egne lanceringsplaner for næste års to første kvartaler.

Pikmin 3 er en efterfølger til de oprindelige spil fra GameCube-tiden, hvis nogen stadig husker Nintendos madkasselignende konsol fra start-00'erne. Dengang handlede det om en skibbruden rumkaptajn, der landede på en planet befolket af sære, men vældigt hjælpsomme Pikmin-skabninger i røde, gule og blå farver. Kaptajn Olimars kamp for at genvinde sit skibs tabte reservedele blev til et fedt strategispil, der var en kreativ genistreg fra manden bag Super Mario, Shigeru Miyamoto.

Inspirationen fik han, mens han sad i haven og så nogle myrer slide for at klare sig. Vi andre brokker os over naboens trampolinmøgunger.

Pikmin 3 gør brug af den teknologiske fremgang, der er sket siden slutningen af 2001, hvor Pikmin havde premiere. Det smitter sig også af på gameplayet, hvor spillet bruger Wii Us gamepad til at give et overblik og forbedre din interaktion med Pikmin-figurerne.

Der er ikke sat en præcis dato på Pikmin 3's ankomst, så det kan blive april, og det kan blive juni. Vi må se.

Ud over Pikmin 3 byder tredje kvartal også på Animal Crossing: New Leaf til 3DS, Luigi's Mansion: Dark Moon og Monster Hunter 3 Ultimate til både 3DS og Wii U. Alt sammen værd at se frem til.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...