Eurogamer.dk

Gangnam Styles efterfølger spottet i Far Cry 3

Heeeeey.. mand i flammer!

Gangnam Style-bølgen er stadig i live og griber om sig, ikke kun i skolerne og på arbejdspladserne, men også langt, langt ind i computerspillenes verden. I det premiereaktuelle Far Cry 3 til Xbox 360, Playstation 3 og pc har man for nylig spottet en virtuel lejesoldat, der begynder at danse uhæmmet og manisk efter at han er blevet skudt og har fået sat ild til sig.

Officielt er det pga. en fejl i spillets kode, men Eurogamer.dk har en helt anden teori: han blev afvist til Psys casting til Gangnam Style-musikvideoen, og nu tager han hævn ved at opføre sin version af dansen i Far Cry 3.

Beviset ser du her. Vi har sat de to videoer op mod hinanden og synes du skal afspille dem på samme tid. Er der ikke en stor lighed?

Far Cry-videoen skal startes ved 1:15, mens Gangnam Style skal startes ved 1:00!

Husk, at du kan læse vores anmeldelse af Far Cry 3 her på Eurogamer.dk.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...