Eurogamer.dk

BioWare laver ænderinger i deres F2P SWTOR begrænsninger

"Vi vil have at i ved at dette er en løbende dialog."

Da Star Wars: The Old Republic ændrede deres forretningsmodel, således at spillet skulle være gratis, indførte de samtidigt en række begrænsninger som spillerne er meget utilfredse med. Men der er håb forude.

Spillets Executive Producer Jeff Hickman skrev på SWTOR hjemmesiden for at forklare at de lytter til deres brugere, og laver ændring ud fra hvad folk gerne vil have.

sarlacc

"Vores ansatte lytter til brugernes bekymringer og diskussioner, og vi laver ofte ændringer baseret på spillernes feedback," skrev han.

Fx har BioWare ændret den originale begrænsning af spillernes Hot-bar. Før kunne man kun have én nu kan man have to. Desuden kan Free-to-Play spillere nu spille 5 Warzones om ugen, istedet for de 3 man før var begrænset til.

"Vi vil have at i ved at dette er en løbende dialog," understregede Hickman.

Siden igår har det været sådan at spillere som har Preferred status (tilbagevendende spillere, eller dem som køber det for et engangsbeløb) har fået deres Hot-bar antal hævet til 4.

I en kommende opdatering (hvornår vides ikke) kommer Preferred status spillere desuden til at kunne have op til 6 karaterer på en server, frem for kun 2.

Det er et skridt i den rigtige retning.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...