Eurogamer.dk

Sådan stener man Call of Duty: Black Ops 2

De her drenge kæmper for en sag: et billigt grin.

Call of Duty er et spil for drengerøve om at få de fede våben og høj status, når man stiger i level og får Prestige efter Prestige. Og hvis man kan klare det hele med en kniv, helst uden skydevåben, så er man rigtig sej og får helt sikkert mere respekt nede i skolegården.

Men hvad nu, hvis man egentlig er ret ligeglad med det der Prestige-noget og helst bare vil tage pis på alle dem, der går op i at gøre Call of Duty til deres kald i livet? Jo, men optager sine udskejelser på YouTube'n og udstiller spillet for det, det er: et computerspil med talrige tosser i multiplayerdelen.

Et crew har optaget nogle af de skæggeste kills fra det aktuelle Call of Duty: Black Ops 2. Se eksempelvis de to tåge-Åge'er, der må lide en skånselsløs død på jagt efter regnorme, og manden, der skyder febrilsk på en fjernstyret mine uden at få noget specielt held dermed.

... Og hvorfor hopper ham der ud fra et hangarskib?

Se videoen lige her:

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...