Eurogamer.dk

Playstation 3 er bedst til Netflix

Wii og Xbox kan ikke følge med, når forbrugerne vælger deres foretrukne platform.

Sony har godt fat i onlineudlejning af spil.

Sonys Playstation 3 har cementeret sin rolle i sofamiljøet som langt mere end 'blot' en spillekonsol. Faktisk er konsollens mediefunktioner så omfattende, at det er blevet den foretrukne platform til at vise indhold fra filmtjenesten Netflix. Og det er altså opgjort for alle platforme, også pc og mobilplatforme.

Det fremgår af en undersøgelse, som Sony præsenterer på sin officielle Playstation-blog.

Netflix har været tilgængelig på Playstation 3 helt siden november 2009 og har løbende gennemgået opdateringer, så udgaven teknologisk set er længst fremme på Sonys platform. Desuden koster det kun selve Netflix-abonnementet at bruge tjenesten til PS3, hvilket ifølge Sony har været en altoverskyggende fordel i forhold til Xbox 360. Her skal man punge ud for et Xbox Live-abonnement ud over Netflix.

- PS3 er vores største tv-forbundne platform, når det gælder brugen af Netflix. Målt på antal timer overgår platformen tit pc'en som den mest populære platform, skriver Netflix.

Senere i meddelelsen puster Sony sig gevaldigt op ved også at mene, at Playstation 3 med sin 1080p, 5.1 Dolby Digital Plus-lyd samt diverse anden fluff er teknisk overlegen alle andre platforme. Sony sætter ikke konkret tal på antallet af brugere til PS3, men på verdensplan har tjenesten i alt 30 mio. streamende kunder.

En af de kommende funktioner i Netflix-programmet er en tværadgang mellem Vita og PS3, så du kan pause en film på tv'et og se resten på Vita'en, mens du tager på farten.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...