Eurogamer.dk

Mafia Wars 2 dør til nytår

Et tilbud, man åbenbart godt kunne afslå.

Zynga slukker for Mafia Wars til nytår.

Det går ikke alt for godt for Facebook-spiludvikleren Zynga, der i årevis har beriget os med oplevelser som FarmVille, CityVille, FishVille og især Mafia Wars.

Pilen er dog begyndt at pege nedad for Zynga, der har mistet brugernes interesse og nu kæmper med blot at holde snuden oven vande.

I dag har firmaet måtte annoncere en ny nedlukning af et populært Facebook-spil. Det er Mafia Wars 2, der lukker den 30. december.

Det skriver Zynga i en officiel meddelelse til spillets brugere.

Med dagens udmelding er Mafia Wars 2 det næste i rækken efter FishVille og Afventure Isle, der var de første Zynga-spil til at få kniven. Begrundelsen for nedlukningen er såre simpel, da folk har holdt fast i det gamle Mafia Wars 1 og ikke omfavnet Mafia Wars 2 til trods for pænere 3D-grafik og nye funktioner.

Egentlig har Mafia Wars 2 omkring 280.000 aktive brugere, og det viser, hvor heftigt et antal mennesker, der skal til for at skabe en nogenlunde rentabel forretning på Facebook. Det er åbenbart kun få af de 280.000, der bruger penge på ekstra færdigheder og egenskaber til deres virtuelle mafiafigurer.

Helt uden snilde er Zynga dog ikke. De skriver i forlængelse af dagens meddelelse, at Mafia Wars 2-spillere kan se frem til en ekstra godte i posen, hvis de fremover bruger deres overenskomststridige pauser i arbejdstiden på et af de andre Zynga-spil såsom CastleVille, ChefVille, FarmVille 2 og Mafia Wars.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...