Eurogamer.dk

PlanetSide 2 skal holde 13 år endnu

Sonys ambitioner med sit nye MMO-FPS er temmelig voldsomme.

Selvom den første udgave af PlanetSide 2 er ganske uovertruffen og alt sin free-to-play-underholdning værdig, så har udviklerne fra Sony Online Entertainment rigelig tid at til også at rette og bygge videre på den gigantiske onlineoplevelse i fremtiden.

Faktisk regner de med at have 13 år.

Det kommer frem i en ny blog, hvor en af udviklerholdets ledere, John Smedley, fortæller om holdets visioner for spillet både i den nære og åbenbart meget fjerne fremtid. Officielt vil Sony kun planlægge spillets forløb tre år frem i tiden, men i princippet forventer udviklerne, at PlanetSide 2 også er oppe at køre i år 2025.

PlanetSide 2 - Video

John Smedley har skam også noget at have det i, for sammen med de andre drenge fra EverQuest-holdet har han før lavet et spil, der har holdt i 13 år. Onlinespillet EverQuest udkom i 1999 og er stadig kørende den dag i dag, endda med en ny udvidelsespakke så sent som i sidste måned.

- Vi (Sony, red.) har mange spil kørende på 13. år, så vi bygger ikke PlanetSide 2 et spil kun for år 2012. Vi planlægger at lave et spil, der også er stærkt anno 2025, udtaler Smedley på sin blog.

En af de næste store udvidelser i online-FPS'et er hangarskibe, hvor du kan transportere tropper og isenkram i temmelig store mængder for at vinde de gigantiske slag, som PlanetSide 2 er blevet kendt for. Smedley har udsendt et billede af hangarskibene på sin Twitter-profil.

Husk at læse Eurogamer.dks anmeldelse PlanetSide 2, hvor vi viser vores enorme begejstring for spillet.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...