Eurogamer.dk

Piger tjener penge som sexede spilfigurer

Cosplay er folk, der leger figurer fra computerspil. Nogle kan leve af det.

Cosplay står for 'costume play', og det dækker over en slags performancekunst, i hvilken deltagerne bærer kostumer, der får dem til at ligne bestemte personer eller idéer fra populære tegneserier, -film og computerspil. Kulturen er efterhånden så udbredt, at der hvert år afholdes verdensmesterskab i cosplaying i Paris, Frankrig. De nordiske mesterskaber finder sted i Linkøbing, Sverige.

1

Elizabeth fra Bioshock.

Se galleri af sexet cosplay her.

Kvindelige cosplayers får selvsagt opmærksomhed fra især de mange mandlige spillere og nu har skaberne af den legendariske spil Bioshock bidt til bollen og ansat den populære russiske cosplayer Anna Ormeli til at repræsentere marketingkampagnen af deres nye spil, Bioshock Infinite. Hun skal både optræde i TV-reklamer og på bagsiden af boksen til spillet.

Når man ser hende, forstår man godt hvorfor. Ligheden med spillets kvindelige hovedperson, kaldet Elizabeth, er chokerende. Faktisk så overbevisende, at det bliver svært at skelne den ene fra den anden. Figuren fra Bioshock er ganske tækkelig, om end unægtelig ret sexet.

Det er dog ikke alle, der har helt så fine fornemmelser. Den amerikanske cosplayer ved navn Jessica Nigri, eksempelvis, ynder bl.a. at optræde som delvist afklædte Juliet Sterling fra det syrede, japanske computerspil Lollipop Chainsaw, hvor hun ikke lægger mange tekstiler mellem sin krop og horderne af mandlige gamere.

Akkurat som Anna Ormeli, dog, har Jessica Nigri gjort det til sin levevej at klæde sig ud som spilfigurer. Foruden at medvirke i de officielle Lollipop Chainsaw-tv-spot sælger hun merchandise, billeder og andet af sig selv som computerspilfigur. På hendes hjemmeside kan du således se hende som bl.a. Dragonborn fra Skyrim, Anya fra Gears of War og sågar Pikachu fra Pokémon-serien.

Se video med Lollipop pigen her.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...