Eurogamer.dk

Narrestreger i Panau

Alt er muligt i Just Cause 2.

Sidste uge lagde vi tre film ud som udstillede fysikken i GTA IV. Men der er jo mange andre spil som ikke er 100% virkelighedstro i deres simuleringer.

Just Cause 2 er en af disse spil. Historien er mildest talt tynd, og de missioner man bliver sendt på er til tider helt henne i vejret. Desuden er ens vigtigste våben den gribekrog, som man også bruger til at springe omkring på biler og fly. Og imens man gør disse ting formår man hurtigt at ødelægge alt der minder om fysikkens love.

I den følgende film ser vi en spiller springe ud fra et tårn. Men han vælger ikke at bruge sin faldskærm for at overleve faldet. Det er jo meget nemmere at bruge gribekrogen til bare at hoppe ned til jorden.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...