Eurogamer.dk

Folk gider ikke den skrabede Wii U

Der skal zombier og harddiskplads på bordet, når folk køber en Wii U.

Der er nærmest ingen tvivl i livet om hvilken Wii U-version, der er den mest populære, når forbrugerne går i butikkerne for at købe Nintendos nye konsol. I England har omkring 90% valgt at købe den store Premium-udgave med 32 GB lagerplads og evt. et ZombiU-spil med i pakken.

Det viser de første opgørelser fra talrige britiske butikskæder i en opgørelse, som CVG er kommet i besiddelse af.

Nintendos Wii U-konsol er udkommet i to udgaver, hhv. en Basic med 8 GB og en Premium-udgave med 32 GB. Prisforskellen i England er på 50 pund, hvor man ud over større lagerplads også får en stander og en ladestation med til Wii U-gamepad. En specialudgave med ZombiU inkluderer derudover en Wii U Pro Controller.

Op til lanceringen den 30. november kom det dog frem, at de 8 GB var noget opskruede, for efter at systemet havde gjort indhug i pladsen, var der kun 3 GB tilbage til at installere spil på. Det var næsten ikke nok til at installere Nintendo Land.

I Danmark er prisforskellen mellem de to udgaver på næsten 600 kr. ZombiU-udgaven har her været tilgængeligt i så begrænset oplag, at leverancerne indtil videre er usikre. Du kan læse vores anmeldelse af Wii U på Eurogamer.dk, hvis du er interesseret i at høre mere om konsollen. Vi har også hygget os gevaldigt med New Super Mario Bros. U og Nintendo Land.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...