Eurogamer.dk

Far Cry 3 kan ikke slå Black Ops 2

Folk vil hellere CoD end en stjernepsykopat. Dem om det.

Julesæsonen står stadig i Call of Dutys tegn, og til trods for flotte anmeldelser har der ikke været nok i posen til, at Far Cry 3 kunne vippe Black Ops 2 af pinden.

Det fremgår af friske tal fra Chart-Trak, der laver lister over de mest solgte spil i England.

For tredje uge i træk er Call of Duty: Black Ops 2 således på en førsteplads, måske hjulpet lidt på vej af den nye version til Nintendos Wii U-konsol. Spillet begynder dog at tabe lidt damp og/eller at have mættet markedet, for sammenlignet med sidste uge blev der solgt 35% færre kopier.

Selvom det kan virke skuffende for Ubisoft at se Far Cry 3 begrænse sig selv til en andenplads, så er der stadig god efterspørgsel på spillet. Allerede nu er det den 9. største udgivelse i år, og bliver spillet ved med at overgå Hitman: Absolution, rykker det snart op som nummer otte.

Særligt for dennes uge er salgstallene også interessante, fordi de medregner nogle af de første eksklusive titler til Nintendos Wii U. Måske imod manges forventninger er det Nintendo Land, der er det mest populære spil, skarpt forfulgt af New Super Mario Bros. U og ZombiU. Disse tre spil ligger på hhv. en 11., en 13. og en 17. plads over mest solgte udgivelser i sidste uge.

Du kan læse vores anmeldelse af Far Cry 3 her på Eurogamer.dk, hvor vi var vældigt begejstrede for spillet.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...