Eurogamer.dk

Mystisk hentydning til Mirrors Edge i ny Battlefield-udvidelse

Endnu et hint om, at Mirror's Edge 2 kan være på vej.

Ikke kun én, ej heller to, men hele tre gange inden for det seneste stykke tid har Electronic Arts og DICE hentydet til en fortsættelse til det flotte, parkourinspirerede Mirror's Edge fra 2008.

Nu er vi kommet til hint nummer fire.

En gamer har efterforsket et afsides område af den premiereaktuelle udvidelsespakke til Battlefield 3, Aftermath, og der har han gjort en interessant opdagelse. En opdagelse, der klart og entydigt hentyder til at vi snart kan forvente nyt fra Mirror's Edge. Et par røde sko, der tilhører parkourspillets hovedperson, Faith, er at finde på toppen af en af banernes højhuse.

Skulle man være i tvivl om ejerskabet, så kan man tydeligt høre Faiths forpustede gispen, når man befinder sig tæt på skoene. Den pågældende gamer har optaget dette videoklip, så du kan se skoene i egen høje person:

For få uger siden indrømmede repræsentanter fra DICE, at holdet ikke har tænkt sig at være en Battlefield-fabrik, men at de tværtimod arbejder på flere projekter og hjælper det øvrige EA med teknologisk assistance. Måske betyder det, sammenlagt med dagens lidt skæve fund, at vi snart hører mere om Mirror's Edge 2?

Eurogamer-netværkets danske hjemmeside fandtes slet ikke, dengang Mirror's Edge 1 udkom, men du kan læse vore engelske kollegers anmeldelse af spillet fra dengang. Spillet lod sig inspirere af datidens populære parkourtrend, hvor du flygtede i fugleflugtslinje fra A til B på flugt fra et totalitært regime.

Kommentarer (2)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...