Eurogamer.dk

Xbox 720 kommer til næste jul

Nu melder Bloomberg sig med planer for den næste Xbox.

Microsoft næste Xbox-konsol får premiere over hele verden i november eller december 2013.

Spekulationerne om en julepremiere på 'Xbox 720' har været dominerende i længere tid, men nu kommer meldingen fra selveste finansmagasinet Bloomberg, der trods alt har mere troværdighed end de fleste lokalaviser.

Bloomberg citerer kilder tæt på udviklingen af den næste Xbox for planer om, at den skal få premiere i tidsrummet mellem Thanksgiving-sæsonen i november og juleaften. Endnu er produktplanerne meget hemmelige, hvorfor kilderne foretrak at være anonyme og dermed i stand til at beholde deres jobs.

Efter sigende har Microsoft ikke lagt sig fast på, om de vil vise konsollen frem til spilmessen E3 i løbet af juni måned, eller om der skal stables en separat premierebegivenhed på benene med et enestående fokus på den nye konsol.

En julepremiere anno 2013 vil give ét års forspring til Nintendos Wii U, der har premiere i Danmark i dag den 30. november. Derudover mangler vi stadig at høre fra Sony om deres planer for en eventuel efterfølger til den nuværende Playstation 3.

I princippet er der intet pres på Microsoft til at sparke en ny maskine på gaden, da der stadig er god saft og kraft tilbage i forbrugernes interesse for konsollen. I løbet af Thanksgiving-weekenden blev der solgt 750.000 Xbox 360-konsoller, mens der til sammenligning blev solgt ca. 400.000 af den splinternye Wii U i denne konsols første dage på markedet - hvor en vis prisforskel dog falder ud til Microsofts favør.

Microsoft har ikke ville kommentere Bloombergs oplysninger.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...