Eurogamer.dk

Patentkontor: Sony laver ny controller

En blanding af Dual Shock og Move.

Sonys nuværende Playstation 3-system med én Dual Shock-controller til komplekse spil og én Move-controller til motion-control-spil ser ud til at lide et større opbrud i de kommende måneder.

Dømt ud fra nye oplysninger fra de amerikanske patentmyndigheder, så arbejder det japanske konsolfirma på en ny styrepind, der skal blande to forskellige controllers egenskaber i ét stykke tilbehør.

Du kan selv se patentrapporten for den nye såkaldte "hybridcontroller" hos Freepatentsonline.

Patentet blev registreret af Sony tilbage i maj måned sidste år, så firmaet burde være langt inde i udviklingen af det nye isenkram. Som det fremgår af tegningerne, er det meningen at man skal bruge to halvdele som Move-controllere, mens man kan slå dem sammen og få en klassisk Dual Shock-controller som i gamle dage -- fraset det lidt fjollede med at have to kugler på toppen.

Dømt ud fra tegningerne vil der også komme en indbygget højtaler i dimsen.

Sony har endnu ikke bekræftet nyheden eller offfentliggjort selve hybridcontrolleren, så vi må afvente en endelig bekræftelse før det kan forventes at blive til virkelighed.

I mellemtiden kan du læse Eurogamer.dks anmeldelse af Wonderbook: Book of Spells, der bliver en af de store Move-titler til dette års julesalg.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...