Eurogamer.dk

Kommer Dragon Age III kun til next-gen-konsollerne?

En medarbejder snakker over sig på de sociale medier.

Det næste Dragon Age-spil er muligvis først på vej til Xbox 720 og PS4.

Man skal passe på med at skrive for meget på de sociale medier. Ikke nok med, at chefen kan læse om hvad man lavede i kopirummet med diverse marmelader til julefrokosten, så kan det også let blive afsløret hvilke computerspil, der er på vej til hvilke konsoller.

Således formodes det nu, at det længe ventede Dragon Age III: Inquisition springer den nuværende konsolgeneration over og udkommer direkte til next-gen-konsollerne, når det engang får premiere i år 2013 eller 2014.

Det fremgår af en LinkedIn-profil for en medarbejder hos EA Shanghai, der har hjulpet BioWare med at få spillet frem i livet.

Han skriver som kommentar til sit arbejde, at EA har styrket ambitionerne med Dragon Age 3 og derfor vil promovere det som en massiv next-gen-titel frem for et normalt rollespil til de nuværende konsoller. Premieredatoen vil ifølge profilen blive rykket til år 2014, selvom de nuværende planer stadig lyder på 2013 fra EA's side.

Electronic Arts har ikke kommenteret på medarbejderens melding, da firmaet af principielle årsager ikke udtaler sig om rygter og spekulation. Sidst vi hørte om Dragon Age 3 var for knap en måned siden, hvor BioWare udtrykte en vis forhåbning om det nye spil.

Firmaet brændte fingrene gevaldigt med Dragon Age 2, der fik knap så heldige anmeldelser, bl.a. fra Eurogamer.dk, hvor vi gav spillet 6/10. Rent salgsmæssigt er der dog god opbakning bag serien, idet der er solgt otte mio. spil siden premieren på Dragon Age.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...