Eurogamer.dk

Maxis viser mere lækker SimCity frem

Se hvordan du kan få flere byer til at samarbejde i det nye SimCity.

Electronic Arts' Maxis-afdeling er parat med en ny video, der viser mere frem fra det kommende SimCity. For første gang siden SimCity 4 fra 2003 er den velkendte bygge-by-serie snart klar med et nyt kapitel, der starter helt forfra og genskaber oplevelsen til moderne pc-maskiner.

Den nye video præsenteres af spillets creative director, Ocean Quigley, der til trods for sit superhelteagtige navn er ganske verdslig i sin fremvisning af mange nye ting fra SimCity. Du kan bl.a. se nærmere på hvordan du bygger byer op med kvarterer og infrastruktur og optimerer trafiksituationer og mange nørklede facetter.

Du ser også nærmere på samarbejdet mellem individuelle byer, som også var et tema i SimCity 4. Efter videoen at dømme bliver det mere fleksibelt og dynamisk end dengang, og du vil kunne skimte de andre byer i baggrunden, når du arbejder med en by.

Det er stadig planen fra Maxis at få SimCity ud på markedet den 8. marts.

Husk, at du kan læse meget mere om SimCity i Eurogamer.dks dybdegående smugkig på spillet. For nylig udsendte EA også en masse flotte billeder fra spillet, der kun udkommer til pc og derfor har tilladt sig at presse nutidens maskiner en hel del.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...