Eurogamer.dk

GTA holder sig fra årlige udgivelser

Take-Two chef sammenligner med James Bond film frem for COD.

Take-Two har bekræftet at Grand Theft Auto serien har solgt mere end 125 millioner eksemplar.

Det er 11 millioner mere end de 114 millioner der var solgt i september 2011. GTA 4 har solgt i 25 millioner eksemplar.

Strauss Zelnick, chef for Take-Two, afslørede de opdaterede tal til Credit Suisse 2012 Technology Conference (hvor Gamespot var med).

Der forklarede Zelnick at GTAs popularitet skyldes at Rockstar nægter at udgiver en hvert år. Han sammenlignede spillet med James Bond filmene. Ligesom Bond filmene kommer GTA spil ikke ud hvert år, eller hvert andet år for den sags skyld, sagde han, noget som gør begge serier specielle.

Zelnick roste chefen for Activision, Bobby Kotick, for at udgive et "kvalitets produkt" hvert år til deres Call of Duty serie, men insisterede på at Take-Two ikke ville kopierede deres rivals strategi.

"Det er vores holdning at hvis du vil have et produkt til at være permanent, løber du risikoen at folk holder op med at kunne lide det," sagde Zelnick. "[Activision] har tydeligvis en anden holdning til sagen."

Zelnick fremhævede farerne ved en årlig udgivelse ved at sammenligne salget af Black Ops 2 med salget af Modern Warfare 3. Black Ops 2 solgte færre end sin forgænger, hvilket tyder på at Call of Duty serien er ved at tabe fart.

"Det har aldrig været tilfældet med vores spil," sagde han. "Vores klarer sig bedre og bedre for hver gang. Vores holdning er at det er svært at lavet en permanent serie hvis man udgiver hvert år, men undtagelse af sports spil."

"Og det virker til at hold stik. Serier som udkommer årligt virker til at ramme vægen på et eller andet tidspunkt, noget vi gerne vil undgå at vores gør."

Umiddelbart virker det til at Zelnick har ret, da de fleste analyser peger mod at GTA 5 kommer til at sælge mere end GTA 4, og muligvis kommer til at blive det mest solgte spil nogensinde.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...