Eurogamer.dk

Første smugkig på Bungies nye spil Destiny

"Destiny er lavet til din indre syvårig."

Bungie har udgivet deres første stykke konceptkunst til Destiny, efter at detaljer omkring spillets historie slap ud.

Det nedenstående billede blev lagt ud på Bungie.net, og de tidligere skabere af Halo skrev: "Gør det bare. Tag et smugkig. Det er ok. Vi er ikke helt klar endnu, men det bliver vi snart, og vi kan ikke vente med endelig at vise jer hvad vi har lavet."

"Hold jer til, vi er knap nok kommet igang."

1

Det første officielle stykke konceptkunst til Destiny.

Bungies besked kom som svar til en historie lagt op på IGN, som afslørede adskillige detaljer om spillet.

"Vores historie begynder syvhundrede år fra nu, i den sidste by på Jorden, i et solsystem overstrøet med resterne af menneskehedens gyldne tid," står der i det lækket dokument. "Et massivt, mystisk rumskib hænger over byen som en ekstra måne. Ingen ved hvor den kom fra og ingen ved hvorfor den er der, kun at den beskytter os."

"I mellemtiden kryber underlige rumvæsner ind fra kanten af universet, opsat på at overtage Jorden og den sidste by. Vi er de unge 'Riddere' som har fået til opgave at beskytte menneskehedens rester, at finde kilden til disse monstre og at besejre det."

Det massive rumskib bliver kaldet "The Traveler".

Destiny beskrives som "sjov og tilgængelig for alle". Spillet forsøger at "lave et univers som er lige så dybt, håndgribeligt og kropsnært som Star Wars serien". "Destiny er lavet til din indre syvårig," siger Jason Jones fra Bungie. "Vi vil have det til at føles som et mytisk eventyr."

Gameplayet er "socialt i sin kerne" og tilbyder "en verden at udforske sammen med venner, både nye og gamle."

I det lækket dokument var der desuden Destinys logo, og PS3 og Xbox 360 ikoner. Der er også et link til Destiny.com, en hjemmeside som er ejet af Bungie, men endnu ikke viser noget.

2

Destinys logo

Vi har store forventninger om at høre mere når vi når til E3 2013.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...