Eurogamer.dk

Dishonored bliver til en serie

Så stor succes, at der kommer en eller flere fortsættelser.

Dunwall bliver hjemsøgt igen. Bethesda lover en fortsættelse til Dishonored

Gamernes fine modtagelse af stealthspillet Dishonored betyder, at spillet bliver til en serie og at en til flere fortsættelser dermed er på vej fra fra Arkane Studios.

Det udtaler Pete Hines fra Bethesda til Destructoid.

Dishonored var oprindeligt én stor satsning fra Arkane Studios, der i de seneste år mest har gjort sig mest kendt for at levere den grafiske stil til BioShock 2-universet. Men de gode anmeldelser, bl.a. Eurogamer.dks positive ord om spillet, samt salgstal, der har overgået prognoserne, har givet Bethesda mod på flere kapitler.

- Jeg kan fortælle så meget, at Dishonored langt har overgået vores forventninger. Vi klarer os rigtig godt både i butikkerne og på Steam, hvor spillet lå på en førsteplads i hele Black Friday-weekenden. Vi er meget tilfredse og sætter pris på alle de fans, der har støttet Dishonored og Arkane. Vi har grundlagt en serie, siger Peter Hines.

Endnu er Bethesda ikke parate til at sætte eventuelt tidsrum på Dishonored 2. Det lugter desuden af, at fortsættelsen kan skippe de nuværende konsoller og være på vej til next-gen konsollerne.

En god snigeroplevelse
Dishonored er et stealthspil, der læner sig op ad de gamle genreklassikere som Thief og Splinter Cell. Oven i sin snigerunderholdning har spillet et lag af overnaturlighed, så du kan bruge superkræfter til at narre fjenderne og snige dig upåvirket forbi forhindringer.

Det har skabt en meget varieret spiloplevelse, som vi på Eurogamer.dk var vild med. Dishonored udvides snart med en ny gladiatoragtig udvidelsespakke.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...