Eurogamer.dk

WoW: Mists of Pandaria på udsalg

Blizzard har sat prisen ned. Se hvor meget det drejer sig om.

World of Warcraft-universet byder på billige pandaer til og med den 3. december.

I anledning af den aktuelle Black Friday-periode og den forestående 5.1-patch er udvidelsespakken sat 40% ned, hvis du køber den via Blizzards officielle onlinebutik.

Det sker på dette link til Blizzards europæiske 'Store', hvor du kan købe Mists of Pandaria til 20 euro. Det er 40% under den vanlige pris på 35 euro.

Blizzard satte både Diablo 3 og Starcraft 2: Wings of Liberty på udsalg for knap en uge siden, men da var der ikke tilbud på hverken World of Warcraft eller udvidelsespakkerne. Det nye tilbud på Mists of Pandaria forløber indtil den 3. december i Europa, hvilket giver en noget længere frist end i USA, hvor et tilsvarende udsalg slutter på torsdag.

Er du stadig ikke overbevist om hvorvidt udvidelsespakken er værd at kaste penge efter som en gæv, gammel WoW-spiller, så har Eurogamer.dk anmeldt spillet. Den anmeldelse kan du læse lige her.

Udvidelsespakken Mists of Pandaria har siden sin debut været en fin succes for Blizzard. Den har i hvert fald bremset nedgangen i antallet af abonnenter og kastet op mod én mio. tilbagevendende medlemmer af sig, sidst det samlede tal over aktive brugere blev opgjort.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...