Eurogamer.dk

Wii Mini offentliggjort

En billig miniudgave af Wii er på vej. Læs meget mere om den nye maskine.

Nintendo træder ind på budgetmarkedet med en ny Wii Mini.

Midt i al omtalen af Nintendos nye Wii U har konsolfirmaet præsenteret en helt tredje konsol, der får premiere den 7. december. Nintendo Wii Mini er navnet på den nye maskine, der er en billig(ere) udgave af Wii med mindre dimensioner og en generelt mere budgetvenlig tilgang til Wii-oplevelsen.

Konsollen er blevet bekræftet af Nintendo selv overfor Eurogamer.dks søstersite, GamesIndustry.Biz.

Indtil videre er Wii Mini dog kun på vej til det canadiske marked. Det er ikke blevet bekræftet, om det bliver en permanent tilføjelse til Nintendos produktsortiment, eller om konsollen nogensinde dukker op i Europa eller USA. Nintendo er dog ikke helt afvisende overfor dette, da de indtil videre 'mangler at komme med annonceringer om andre regioner,' som det lyder i dagens besked.

Wii Mini sættes til salg for 100 canadiske dollars, hvilket bliver noget under de 888 kr., man normalt ser en standard-Wii til i Danmark.

I modsætning til sin storebror bliver der ingen WiFi-understøttelse i Wii Mini, og muligheden for at spille gamle GameCube-spil er også fjernet fra maskinen.

Designet er præget af mindre dimensioner og et rødt-på-sort-look. Der følger én Wiimote med i konsollen.

I øjeblikket er Nintendo ellers fuldt optaget af at tale om den nye Wii U, som egentlig burde være firmaets største produkt til julesalget. Du kan læse Eurogamer.dks anmeldelse af den lige her.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...