Eurogamer.dk

Minecraft 1.5 kommer til januar

Vi har alle detaljerne om den næste MineCraft-opdatering.

Fyrværkeri og nyt maskineri.

Den næste, store opdatering til Minecraft kommer i januar og opgraderer spillet til version 1.5.

Det fremgår af en meddelelse fra Jens Bergensten, der leder udviklingen hos Mojang. Han kom med en masse konkrete detaljer om opdateringen og Minecrafts øvrige fremtid under Minecon.

Den uofficielle titel på version 1.5-opdateringen er The Redstone Update, da en stor del af de nye tiltag handler om det sjældne, men svært nødvendige materiale 'Redstone'. Fremover bliver det mere forudsigeligt og regelmæssigt at finde stenen i MineCraft, så du bliver i stand til at bygge langt mere avancerede kredsløb og mekaniske genstande, som Redstone er særligt velegnet til.

Selve Redstones virkemåde bliver også forandret, så den måde, du normalt kan bruge materialet til at skabe kredsløb, bliver langt mere fleksibel. Du kan indstille maskinerne til kun at reagere på visse intensiteter af input, så mange processer med mineskakte og -vogne kan automatiseres, når folk lærer at bruge Redstone systematisk.

Også minevognene bliver genstand for forandringer, for der vil komme nye funktioner til at fylde og tømme kister samt til at binde vogne sammen.

For fremtiden bliver opdateringerne til Minecraft mere regelmæssige, hvis det lykkes Mojang at holde sig til planerne. De vil fremadrettet udsende en opdatering hver anden måned, der til gengæld kun introducerer 1-2 nye funktioner eller et overordnet tema.

Blandt andet planlægger Mojang at lave kampsystemet om, forbedre ydeevnen, rette fejl og skabe nye verdener efter man dræber spillets bosser.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...