Eurogamer.dk

Kinect-understøttelse til Garry's Mod

Nedtælling til Gangnam Style-video sat igang.

Hvad sker der når man kombinere Kinect til PC og Garry's Mod? Lykken!

Ifølge PCGamesN kommer Garry's Mod til at understøtte Kinect i løbet af de næste par uge, hvormed du får chancen for at kontrollere de forskellige figurer fra Half-Life og andre spil med din egen krop.

Du kan få dem til at danse, til at kaste med ting, mulighederne er mange. Kinect understøttelsen skal gøre det nemmere at animere sine figurer på en troværdig måde, og der er ikke langt igen, som man kan se i filmene nedenfor.

Heldigvis har Garry Newman, skaberen bag Garry's Mod, dokumenteret sine mange forsøg med at få Kinect til at virke. Der er nogle ret skøre film iblandt.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...