Eurogamer.dk

FIFA 13 Ultimate Team sendt på værksted

Spillernes klager er blevet hørt. Nu retter EA fejl.

Electronic Arts reagerer nu på klager fra mange brugere, der har oplevet problemer med FIFA 13 og især spillets Ultimate Team-funktion. Udgiveren har taget denne populære onlinefunktion ud af funktion indtil der er rettet op på nogle fejl og skævheder i handlen med spillere.

Det skriver Electronic Arts i en officiel pressemeddelelse.

I første omgang er der lukket for onlinespil og handel med spillekort i Ultimate Team til FIFA 13. Årsagerne er helt konkret, at mange spillere har set deres kort forsvinde, været ude af stand til at handle med spillekort og haft svært ved at få byttet kortene om til spillere på de forskellige hold.

- FUT13 er taget ned mens vi retter på fejlene i handelssystemet. Den er nede indtil I hører nærmere, og vi gør det for at sikre, at færrest mulige brugere bliver generet af fejlene både nu og i fremtiden, skriver EA.

Electronic Arts opfordrer alle interesserede til at holde øje på den officielle Twitter-profil, hvor man får nyheder så hurtigt som muligt.

OPDATERING: Kl. 17:50 angiver EA, at FUT er tilbage på konsollerne, iOS og web.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...