Eurogamer.dk

Max Payne 3 får snart nye baner

Smertefulde minder i december.

Rockstar udvider Max Payne 3 med en ny pakke baner, der får premiere den 4. december. Pakken har fået navnet 'Painful Memories', hvilket må siges at være fuldstændig i tråd med det triste, grå og livsfornægtende islæt, som Max Payne-serien er kendt for.

Pakken dukker op til både Xbox 360, pc og PS3 til en pris på omkring 69 danske kroner eller 800 Microsoft Points.

Helt konkret byder pakken på fire nye multiplayerbaner, hvoraf den ene bliver et herligt gensyn med Roscoe Street Subway fra seriens første spil. Det var en af de baner, der fik Max Payne 1 solgt for sit seje bullet-time-gameplay lige i Matrix-ånden. Derudover hedder de tre andre baner Marty's Bar, Shoot First og Canal De Panamá.

Ud over banerne indeholder Painful Memories også to nye automatrifler og en feature kaldet Hangoer Burst. Når denne er aktiveret, genopstår fjender med en adfærd som om de var berusede. Det giver åbenbart gudsbenådet underholdningsværdi, påstår Rockstar.

Vi så nærmere på Rockstars Max Payne 3 i sommerferien, hvor vi faktisk syntes godt om Max Paynes tur til Brasilien. Dog var en del af charmen og kynismen gået tabt i forhold til de ældre Max Payne-titler. Du kan læse anmeldelsen lige her.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...