Eurogamer.dk

Ingen multiplayer i BioShock Infinite

Mutters alene i skyerne.

1

Skaberen bag BioShock spillene, Ken Levine har bekræftet at der ikke kommer til at være multiplayer i BioShock Infinite.

Der har ellers tidligere været rygter om at Irrational Games arbejdede på diverse multiplayer modes til spillet, baseret på at Irrational ville hyre folk med erfaring i at lave spil med online funktioner. I august meddelte Ken Levine dog at de 2 af multiplayer mulighederne var droppet.

Igår afslørede Levine så at der ikke ville være multiplayer i BioShock Infinite da han svarede en fan på Twitter (fundet af Evil Avatar).

"Ingen multi", skrev han.

Irrational havde arbejdet på en Spec Ops mode, hvor man kunne spille igennem baner fra singleplayer delen sammen med 3 andre. Udover det var der tale om en Tower Defense del hvor man skulle kæmpe imod legetøj inde i en steampunk spillemaskine.

Arbejdet på multiplayer delen kan meget vel tænkes at stå bag spillets forsinkelse til 2013. Det originale BioShock havde ingen multiplayer, noget man lavede om på i det 2. spil i serien, hvor Ken Levine ikke var involveret.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...