Eurogamer.dk

Forza Horizon får snart rally - hvad kan vi vente os?

Playground slipper detaljerne løs om den nye Rally-pakke.

I midten af december måned får bilspillet Forza Horizon en helt ny udvidelsespakke, der tilføjer rallybilkørsel til det hæsblæsende spil fra midten af oktober. Nu er Playground Games, holdet bag spillet, parate til at fortælle mere om de nye muligheder i rallyudvidelsen.

Det sker med friske udtalelser til IGN fra Ralph Fulton, der er designleder hos Playground Games.

I skarp kontrast til det frie miljø i Forza Horizon bliver DLC-pakken bygget omkring omkring særskilte rallylokaliteter, der akkurat som i virkelighedens rallyverden tager dig fra A-til-B i etapeløb med talrige hjørner i hver bane. Dem skal du forcere og hele tiden være opmærksom på underlag, hældning og farer på inder- og ydersiden af rabatten.

Fulton fortæller, at Playground Games har brugt det meste af tiden efter Forza Horizons udgivelse på den nye DLC-pakke. De nye baner indsættes særskilt i Forza Horizon og vil ikke smelte sammen med det øvrige af spillet.

- Vi er alle vilde med rally hos Playground. Vi har været dybt begravet i dette fænomen i op mod halvanden måned, for vi begyndte arbejdet med rallydelen mens spillet knap nok var færdigt, siger han.

- Vi bliver ved til midten af december, hvor vi regner med at få gjort arbejdet færdigt og sendt pakken ud på markedet.

Endnu kan Fulton ikke sætte konkrete tal på antallet af baner, medaljer og biler, men der kommer i omegnen af syv forskellige rallysteder at køre på. De bliver så delt ind i de førnævnte, forskellige etaper. Hvert rallysted er bygget op som et lukket Horizon Rally Championship, hvor du kan vinde points og biler for en samlet sejr.

Der er endnu ikke nogen fast dato på Rally-udvidelsen.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...